QUILTSTUDIO BABETTE
Home Babette Galerie Blog Cursussen Arrangementen Contact Webshop

ARRANGEMENTEN najaar 2015

Een weekje Quilten in Umbrië

Genieten van de italiaanse zon en heerlijk quilten. Het programma voor deze week is in de maak, maar kan je via het contactformulier bij mij opvragen. Verder willen we natuurlijk wat van de omgeving zien. De natuur van Umbrië is bijzonder groen en mooi, maar heeft een ruig uiterlijk. Een goede wandeling is er te maken over heuvels en door dalen, ook gaan we naar een tipisch italiaanse markt in Città delle Pieve. Een keer een echte italiaanse pizza eten bij een restaurant in de buurt slaan we natuurlijk niet over en we bezoeken een italiaans seizoensfeest waar je de lekkerste traditioneel gekookte pasta's kunt eten, bereidt door de lokale bevolking! Heeft u interesse dan kunt u ons mailen via onderstaand e-mailadres.
Data voor deze week zijn:
Dinsdag 22 september tot dinsdag 29 september.
Op dinsdag 22 september en 29 september 2015 zijn er extreem goedkope vluchten mogelijk van Brussel Charleroi naar Perugia via Ryanair. U kunt natuurlijk ook met eigen auto, caravan of camper komen.Voor een prijsopgave neem dan contact op via onze contactpagina


Babette van Hattem geeft ook les op andere lokaties, doe een aanvraag via onze contactpagina of telefoon, contactpagina of telnr.: (0039) 345-0644148.
Babette van Hattem geeft ook les op andere locaties, doe een aanvraag via onze contactpagina of telefoon, contact pagina of telnr.: (0039) 347-6882539.

Wilt u de mailing van Quiltstudio Babette ontvangen, met alle nieuwtjes,
geef u op via nieuwsbrief pagina.